Reflexoterapie

Ce este Reflexoterapia?

Această terapie complementară de sănătate utilizează puncte de presiune de la nivelul membrelor ce corespund diferitelor zone ale corpului. Aceste zone pot fi stimulate pentru a restabili echilibrul, pentru a scădea stresul și pentru a reduce tensiunea.

Reflexoterapia a fost practicată pentru prima oară în urmă cu mii de ani în China Antică și este folosită în continuare în întreaga lume, aducand numeroase beneficii organismului.

Acest tratament general poate fi adaptat si personalizat in functie de necesitatile pacientului, beneficiile fiind numeroase:

  • Reduce tensiunea,
  • Reduce stresul și anxietatea,
  • Permite ameliorarea temporară a durerii,
  • Ajută la rezolvarea problemelor legate de somn,
  • Stimulează sistemul nervos și curăță căile energetice.

Pentru a veni in intampinarea si depistarea problemelor, kinetoterapeutul Fysiogand va începe cu o evaluare a sănătății, care va acoperi istoricul medical și condițiile curente ale starii de sanatate.

Tehnici de reflexoterapie:

Reflexoterapia efectuata in conditii optime se bazează pe cunoașterea unor puncte specifice la nivelul picioarelor și mâinilor care corespund restului corpului și care pot fi adresate în funcție de problemele dumneavoastra de sănătate.  Se va începe cu masaj pentru a încălzi zona, înainte de a exercita presiune asupra acestor puncte.

Cum te vei simti după tratamentul de reflexoterapie?

Te vei simti relaxat, calm si echilibrat. De asemenea, te vei simți energizat și se va observa  o imbunatatire a circulației și a digestiei.

PRETURI REFLEXOTERAPIE

  • Reflexoterapie 30 minute – 80 lei
  • Reflexoterapie 50 minute – 110 lei

Pentru progamari la sedinte de reflexoterapie folositi calendarul de mai jos:

http://www.fysiogand.ro/
iunie 2022
LUN MAR MIE JOI VIN SAM DUM
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123