Greu de ales: Vanquish ME sau Criolipoliza?

Greu de ales: Vanquish ME sau Criolipoliza?

Industria de infrumusetare merge inainte in ritm galopant. Astfel, o gama tot mai larga de aparate si proceduri sunt disponibile acum pentru remodelare corporala si pentru reducerea tesutului adipos in exces.

O mare parte dintre aceste proceduri sunt deja disponibile si in centrul Fysiogand, de aici si intrebarile pe care le primim tot mai des:

 • Ce diferente exista intre aceste proceduri?
 • Care este cea mai potrivita pentru mine?
 • Pot sa le asociez?

In cele ce urmeaza va propunem sa discutam despre Vanquish ME si Criolipoliza, doua proceduri extrem de moderne, cu eficacitate dovedita si solicitate din plin pe tot parcursul anului.

Ce este Criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de remodelare corporala care utilizeaza aspiratia si racirea controlata pentru a accesa si ingheta celulele adipoase. Dupa ce au fost inghetate, aceste celule mor si corpul tau le va elimina.

Cate tratamente sunt necesare?

In general, 1-3 tratamente pot fi de ajuns pentru fiecare zona, fiecare urmand a fi programata la aproximativ 30-45 de zile distanta.

Ce zone pot fi tratate si cat dureaza fiecare tratament?

Criolipoliza poate trata bratele, coapsele interioare, coapsele exterioare, abdomenul superior, abdomenul inferior, barbia dubla, zona sutienului, pieptul, flancurile, zonele de deasupra genunchilor etc. Timpul de tratament variaza de la 30 pana la 60 de minute, in functie de zona, aparatul sau aplicatorul folosit.

Cand voi vedea rezultate?

Unii clienti vor incepe sa vada rezultate rapid, dupa 3 saptamani de la tratament, dar in medie este nevoie de 60-90 de zile pentru a vedea rezultatele complete asigurate de criolipoliza.

criolipoliza

Ce este Vanquish ME?

Vanquish ME este un tratament non-invaziv de remodelare corporala care utilizeaza radiofrecventa de ultima generatie si caldura, tintind si deteriorand celulele adipoase. Dupa ce sunt incalzite pana la o anumita temperatura, aceste celule mor si corpul dumneavoastra le elimina.

Cate tratamente sunt necesare?

Pentru majoritatea clientilor sunt recomandate 4-8 sesiuni de tratament, fiecare programata la aproximativ o saptamana.

Ce zone pot fi tratate si cat dureaza fiecare tratament?

Vanquish ME poate trata abdomenul inferior, “colaceii” abdominali, spatele, precum si zonele interioare sau exterioare ale coapselor. Timpul de tratament variaza de la 35 la 45 de minute, in functie de zona tratata.

Cand voi vedea rezultate?

Unii clienti au povestit ca au inceput sa vada rezultate dupa a doua sesiune, dar, in medie, rezultatele complete pot fi observate la 6 saptamani dupa ultimul tratament.

vanquish me

Care este diferenta intre cele 2 proceduri?

Aceste doua tratamente par a fi destul de asemanatoare din multe puncte de vedere. Exista, totusi, o serie de elemente care le diferentiaza:

 • Vanquish ME este capabil sa trateze o suprafata mai mare decat orice aplicator de criolipoliza. Vanquish ME este capabil sa acopere intreaga zona a abdomenului inferior si a flancurilor intr-o singura sesiune de tratament, in timp ce la terapia cu criolipoliza acestea ar fi considerate zone separate.
 • Vanquish ME este capabil sa trateze atat coapsele interioare, cat si pe cele exterioare in acelasi timp, pe cand la criolipoliza ar trebui sa tratati ambele zone separat.
 • Criolipoliza este aprobata pentru a trata mai multe regiuni ale corpului decat Vanquish ME.
  Astfel manipulii aparatului de criolipoliza pot fi aplicati si sub barbie, pe brate, in zona pieptului sau a sutienului etc.
 • Vanquish ME ofera o abordare mai degraba „circumferentiala” in timp ce remodelarea asigurata de criolipoliza adduce rezultate excelente cand vizeaza zone mai specifice sau acele buzunare de tesut adipos care nu dispar cu nicio dieta, program de exercitii fizice etc.
 • Pacientii care utilizeaza Vanquish ME vor vedea in medie o reducere de 2-10 cm in jurul taliei.
 • Pacientii care apeleaza la criolipoliza pot obtine o reducere cu 20-25% a adipozitatii din zona tratata.
 • Vanquish ME este capabil sa trateze persoane cu orice indice de masa corporala.
 • Criolipoliza poate necesita mai putine tratamente si este foarte potrivita pentru cei cu programe incarcate sau care sunt din afara localitatii. Rezultate excelente pot fi observate dupa un singur tratament sau pot fi efectuate mai multe sesiuni pentru a observa o reducere din ce in ce mai mare a tesutului adipos.
 • Criolipoliza este un tratament atat de confortabil incat adesea clientii nostri se relaxeaza pe parcursul efectuarii procedurii citind o carte, ascultand muzica sau urmarind serialul/podcastul preferat.

Deci, cum poti sti care este cel mai bun tratament pentru tine?

Recomandam intotdeauna o consultatie gratuita cu unul dintre specialistii nostri in remodelare corporala pentru a obtine cea mai precisa evaluare alaturi de planul optim de tratament.

Contactati-ne pentru a va programa astazi.

*Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, iar rezultatele nu sunt garantate.
**Consultul si evaluarea sunt gratuite pentru clientii care aleg ulterior una dintre procedurile de remodelare corporala Fysiogand
***In centrul Fysiogand o serie de proceduri pot fi asociate pentru a maximiza efectul terapeutic

Leave a Reply