Electrostimulare

Electrostimularea, cunoscută și sub denumirea de gimnastică pasivă, este o modalitate excelentă care utilizează stimularea musculară electrică (contracții izometrice) pentru a restructura, a strânge și a da elasticitate mușchilor. Motivul eficacității sale constă în efectul simultan la nivel sistemului muscular, circulator, limfatic și nervos, urmând un proces de acțiune ce variaza de la țesuturile interne la cele externe ale corpului.

Lucrand la nivelul muschilor, electrostimularea induce o forma speciala de antrenament izometric care creste metabolismul, creste consumul de energie, arde calorii, corecteaza si creste tonusul muscular. De asemenea, promovează mobilizarea depozitelor de grăsime și consumă grăsimile stocate, cauzând pierderi de centimetr.

La nivelul sistemului circulator crește absorbția și mobilizarea fluidelor acumulate, crescând funcția drenajului limfatic și acționând direct asupra celulitei și edemelor. Această procedură nu are efecte secundare nedorite.

Programele de electrostimulare sunt multifazice. Asta inseamna ca ele incep cu o faza de incalzire si pregatire pentru stimulare, urmata de faza de lucru in sine si o perioada de relaxare musculara si racire.

Fysiogand utilizeaza un aparat de electrostimulare Weelko ultra-modern, care garanteaza rezultate vizibile la preturi extrem de atractiv! Pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru optimizarea cheltuielilor va recomandam sa luati in calcul achizitionarea unuia dintre pachetele noastre de proceduri care includ si electrostimulare.

Ce este electrostimularea?

Electrostimularea este o modalitae excelentă pentru a obtine tonifierea musculară si pentru a pierde în greutate, fiind o alternativă puternică, sigură și nedureroasă la intervențiile chirurgicale sau la medicamente.

Electrostimularea distruge grăsimile, întărește, tonifiaza și conturează abdomenul, picioarele, brațele, soldurile, spatele si coapsele. O sesiune de 60 de minute poate arde până la 1.500 de calorii.

Alte beneficii ale electrostimularii sunt imbunătățirea circulației, eliminarea toxinelor, și scaderea tesutului adipos.

De asemenea, accelerează reparația fibrelor musculare și elimină acidul lactic, reducând astfel drastic durerea musculară. Electrostimularea este o procedura foarte sigura, nefiind deloc dureroasă sau invazivă.

 

electrostimulare

Cum se deruleaza o sesiune de electrostimulare?

Intr-o sesiune de electrostimulare va puteti relaxa în timp ce electrolizii functioneaza pentru a vă transforma zonele cu probleme. Puteți să citiți, să utilizati telefonul sau pur si simplu să vă relaxați, eliminand orice antrenament fizic.

Cum functioneaza?

Electrozii - plasați pe corpul Dvs. - vor transmite tipuri de unde controlate de aparat, stimulând grupurile Dvs. musculare selectate. Acest lucru creează o cerere imensă de energie asupra mușchilor, astfel încât grăsimile din jur vor fi arse si eliminate. De asemenea, agită celulele grase pentru eliberarea de toxine și reducerea celulitei.

Studiile si parerile specialistilor arata ca, prin aceste efecte sinergice, electrostimularea este extrem de eficienta in procedurile de remodelare corporala.

 

electrostimulare

Ce poate face electrostimularea pentru noi?

Electrostimularea activeaza mușchii profunzi și superficiali pentru a sculpta non-chirurgical corpul. Stimulează, de asemenea, drenajul limfatic și acest lucru ajută la reducerea excesului de fluide, eliminarea edemelor și a toxinelor.

Utilizarea sa este sigură în orice zonă a corpului în care se acumulează grăsimi sau unde pielea își pierde elasticitatea (cum ar fi sânii, brațele, fesele, abdomenul, coapsele, talia), astfel încât să contribuie la reducerea grăsimii, greutății, celulitei și a circumferintei regiunii tratate.

Această metodă de slăbire a fost descoperita in jurul anilor 1940 și tehnica a fost perfecționată de-a lungul anilor, ajungand la un nivel maxim de beneficii si rezultate, neavan contraindicatii majore.

Se recomandă să faceți cel puțin 2 sesiuni pe săptămână timp de 4-6 săptămâni, dar, dacă aveți nevoie de rezultate rapide pentru o nuntă, imediat după nașterea unui copil sau pentru orice ocazie specială, puteți urma până la 5 tratamente pe săptămână.

Beneficiile constatate în peste 60 de ani de experienta sunt majore:

 • creșterea energiei intregului organism;
 • circulație imbunatatită;
 • somn mai liniștit;
 • pierdere in greutate.

Se poate folosi electrostimularea bio-electrică pentru a tonifia mușchii, a combate durerea corporală și pentru a promova rezistența organismului. În plus electrostimularea vă poate aduce o pierdere durabilă in centimetri, o creștere a masei musculare, o mai bună postura și un echilibru crescut. Se mai poate utiliza pentru a dezvolta mușchii într-un mod mult mai sigur și mai eficient decât un antrenament tradițional.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții care să fie de durata cu numeroase beneficii și caracteristici notabile, puteți conta pe dispozitivele de remodelare a corpului prin electrostimulare precum aparatul Weelko utilizat de Fysiogand.

Astfel de dispozitive sunt recomandate de terapeuti, sportivi si antrenori de fitness din întreaga lume datorită impactului lor puternic și rezultatelor impresionante.

Pentru progamari la sedinte de electrostimulare la super pret folositi calendarul de mai jos:

http://www.fysiogand.ro/
februarie 2024
LUN MAR MIE JOI VIN SAM DUM
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

BENEFICII ELECTROSTIMULARE

- REMODELARE CORPORALA: stimularea tonusului și întărirea zonei musculară țintă;

- TRANSPORT LIMFATIC: Creșterea circulației sanguine și mișcarea puternică a mușchilor asigură drenaj limfatic și detoxifiere, accelerând astfel recuperarea musculară;

- REDUCEREA STRESULUI si REGLAREA HORMONALA: Singura tehnologie brevetata care reduce stiintific stresul cronic, echilibrand in acelasi timp nivelurile hormonale pentru rezultate pe termen lung;

- REJUVENAREA PIELII: Îmbunătățește și accelerează reparația celulară. Crește nivelul de ATP și colagen și reduce țesutul cicatrician;

- REFACEREA MASEI MUSCULARE SLABITE, avand ca rezultat tonifierea, întărirea muschilor și reducerea celulitei în jurul coastelor, coapsei, feselor și brațelor.

Sedintele de electrostimulare combinate cu un plan de dieta si cu o sesiune de detoxifiere, aduc rezultate rapide si de lunga durata pentru:

 • Reconstructia fibrelor musculare;
 • Pierdere in centimetri;
 • Corp tonifiat;
 • Pierdere în greutate;
 • Creșterea ratei metabolice.

Ca și alte tratamente pentru remodelare corporala si sănătate, electrostimularea propusa de Fysiogand are loc într-un mediu confortabil și liniștit, în timp ce vă relaxați pe o masă de masaj. Înainte de prima sesiune, veti trece printr-o evaluare extinsă, care include cântărire, măsurare și analiza grăsimii corporale pentru a vă urmări progresul.

O singură sedinta durează de la 30 la 60 de minute. Pentru a obține rezultatele dorite, se recomanda două sau trei sesiuni pe săptămână timp de până la șase săptămâni.

Efectul electrostimularii poate fi potențat combinându-l cu alte terapii, eficaciatea sa devine vizibila după a șasea sesiune de tratament și se va îmbunătăți progresiv.

Pachete sedinte de electrostimulare la pret avantajos:

 • Electrostimulare 40 min. - 80 lei
 • Electrostimulare 60 min. - 100 lei

OFERTA!

 • PACHET 5+1 GRATUIT
 • PACHET 10+3 GRATUIT