Concept

Este binecunoscut faptul ca pacientii doresc rezultate rapide si vizibile, dar fara dificultatile implicate de o interventie chirugicala. De aceea am lansat Fysiogand, un centru care propune servicii integrate de masaj, remodelare si intretinere corporala intr-un spatiu nou, adaptat ultimelor tendinte si reglementari, adunand la un loc o echipa cu experienta de mai multi ani in domeniul serviciilor de sanatate si infrumusetare.

Conform unui studiu efectuat 2015 de American Society for Dermatologic Surgery (ASDS), 88% dintre persoane sunt preocupate de prezenta excesului ponderal la nivelul uneia sau mai multor regiuni ale corpului. Acelasi studiu a evidentiat faptul ca tot mai multi oameni prefera tratamentele neinvazive pentru rezolvarea problemelor de estetica corporala.

Intrucat stim ca oricine poate fi sanatos, frumos si fericit fara a apela la metode chirurgicale, oferim cele mai moderne si eficiente proceduri de remodelare corporala, masaj si relaxare.

Asigurand tehnologii de ultima generatie alaturi de metode consacrate, livrate de personal de top, ne propunem sa oferim o experienta diferita clientilor nostri.

Fysiogand este locul unde oricine se va simti special.

Puteti obtine informatii suplimentare sau puteti face o programare la:

Telefon: 0727679670

Email: office@fysiogand.ro